La constitució oficial de la Comissió de Festa Major es farà el 21 de març

Can Pelegrí va acollir ahir la segona reunió per formar la Comissió de Festa Major de 2017. La trobada estava oberta a tota la ciutadania, ja que qualsevol persona pot formar part d’aquest grup de treball. La constitució definitiva de la mateixa es farà a la propera reunió, que tindrà lloc el dia 21 de març a les set de la tarda a Can Pelegrí.

De moment, una vintena de persones s’han interessat a formar part de la Comissió de Festa Major. El regidor de Cultura, Mariano García, ha indicat que a la propera trobada “es tancarà la Comissió de Festa Major i es formalitzarà quines persones formen part de la mateixa”.

A la reunió d’ahir es van establir els dos grups de treball que conformaran la Comissió de Festa Major, que seran la subcomissió de Cultura i la de Joventut. El grup de Cultura va començar a treballar en el calendari i en el procés de recollida de propostes de les entitats de la nostra localitat. Un altre tema que es va plantejar va ser la de possibles actuacions de cara al final de Festa.

La subcomissió Jove es va plantejar l’esquema de la programació i la probable introducció de millores, com podria ser la instal·lació d’una carpa a l’escenari del Parc Popular. També es va parlar de la possibilitat de portar algun grup de tributs i dels grups locals de música que podrien actuar durant la Festa Major.

La entrada La constitució oficial de la Comissió de Festa Major es farà el 21 de març aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat