Convocat el Concurs de punts de llibre de la Biblioteca de la Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta ha convocat el Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2017, adreçat a alumnes de Primària i d’ESO. El certamen tindrà enguany fins a cinc categories.

El termini màxim per presentar els punts de llibre és el 22 de març a la Biblioteca. Els treballs s’han d’acompanyar de la butlleta de participació, que es pot trobar a l’equipament municipal i al seu bloc bibliotecalallagosta.blogspot.com.

Per segon any consecutiu, la Biblioteca ha decidit que la categoria d’ESO tingui dos premis, un per als estudiants de primer i segon d’ESO i l’altre per als de tercer i quart. La resta de categories són la dels alumnes de primer i segon de Primària; els de tercer i quart, i els de cinquè i sisè de Primària.

Els punts de llibre es poden fer en paper normal o cartolina blanca, però sense volum. La temàtica és lliure i només es podrà entregar un punt per participant. El jurat estarà format per representants dels centres educatius, de l’Ajuntament de la Llagosta i de la Biblioteca. Els seus membres es reuniran el 29 de març per decidir els cincs punts de llibre guanyadors del concurs.

Tots els punts de llibre seran exposats a la Biblioteca del 29 de maç al 28 d’abril, mentre que els guanyadors de cada categoria s’editaran per disposar d’ells a partir de la Diada de Sant Jordi. A més, els punts guanyadors es convertiran en els oficials de l’equipament llagostenc durant el 2017. Els autors guanyadors rebran un diploma i un petit lot de llibres.

La entrada Convocat el Concurs de punts de llibre de la Biblioteca de la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat