Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest matí el bloc de pisos del carrer de Sant Francesc

L’únic ocupant que quedava al bloc de pisos, en el moment de sortir al carrer.

Els Mossos d’Esquadra han procedit aquest matí al desallotjament del bloc de pisos del carrer de Sant Francesc de la Llagosta, tal com va acordar ahir el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Mollet. Diversos efectius dels Mossos d’Esquadra han entrat a l’edifici i han comprovat que només hi havia un okupa, que no ha oposat cap resistència i que pocs després ha marxat de l’immoble amb dues bosses.

L’operatiu, que ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de la Llagosta, s’ha saldat sense cap incidència destacable. Una vegada desallotjat l’edifici, el propietari del bloc, el BBVA, ha procedit a col·locar noves portes metàl·liques en els sis habitatges que havien estat ocupats.

L’única persona que encara ocupava un pis i que ha estat desallotjat aquest matí ha demanat “mils perdons” a les famílies afectades i ha assegurat que el van enganyar i no sabia que els pisos estaven a punt de ser venuts. “Si ho hagués sabut, no hi hauria entrat”, ha dit José Luis Espinoza, de 44 anys, que ha explicat que va pagar 1.000 euros a algú per poder accedir a un dels habitatges del carrer de Sant Francesc.

 

La entrada Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest matí el bloc de pisos del carrer de Sant Francesc aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat