Comença la celebració de Sant Josep a la Llagosta

L’Ajuntament i diverses entitats locals han preparat activitats ben diverses per tal de celebrar Sant Josep. La programació començarà a desenvolupar-se avui amb la Mostra de llenguatges, a càrrec de l’Escola Municipal de Música al Centre Cultural a partir de les 18.30 hores. El dia 18, la Parròquia de Sant Josep organitzarà a les 20 hores una revetlla popular a la plaça d’Antoni Baqué. A les 20.30 hores, les Llagostes de l’Avern faran una demostració de foc a la plaça d’Antoni Baqué. També el dia 18, l’Agrupación Cultural Galega Alborada celebrarà el seu 25è aniversari amb una sèrie d’actes al Centre Cultural.

El dia 19, els Volats muntaran a la plaça d’Antoni Baqué una carpa informativa i vendran material relacionat amb la campanya que estan portant a terme a benefici de la Fundació Josep Carreras.

El dia 20, hi haurà un parc infantil instal.lat a la plaça d’Antoni Baqué de les 11.30 a les 14 hores i de les 16.30 hores a les 19.30 hores. Durant tot el dia, els matalassos i les atraccions situades al solar de l’Església seran gratuïtes. A les 17 hores, es portarà a terme l’activitat Un tomb per la història de la Lla­gosta, passejades en memòria de Mateu Bar­talot. Es tracta d’una passejada per redescobrir els racons i anècdotes singulars de la Llagosta. També el dia 20, l’Ajuntament celebrarà una jornada d’atletisme escolar al Parc Popular amb la col·laboració del CE Fondistes.

El dia 25, es farà a partir de les 10 hores, al passeig del Pintor Sert, el lliurament dels trofeus de la 17a Lliga de Dòmino d’entitats de la Llagosta.

La darrera activitat de la pro­gra­­mació se celebrarà el 26 de març i serà la vuitena Troba­da Gegantera de la Llagosta, organitzada per la Colla Ge­gantera amb el suport de l’Ajun­tament, el Foto-Club la Lla­gosta, el CE Fondistes de la Llagosta, les Llagostes de l’Avern i Rems. En aquesta ocasió participaran les colles de l’AC Aigüestoses (Sant Andreu de la Barca), Barberà, Cabrils, Cornellà de Llobregat, Martorell, Mo­llet, Navarcles, Ri­bes de Freser, Santa Coloma de Gramenet i la Lla­gosta. La plantada es farà a les 9.30 hores a la rambla de l’avinguda de l’Onze de Setembre. La cercavila començarà a les 11.30 hores i la picada de gegants i el final de festa estan previstos a les 13 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Durant la jornada, es recollirà material d’higiene personal i de neteja de la llar, que després distribuirà l’associació Rems entre famílies necessitades de la nostra localitat.

La entrada Comença la celebració de Sant Josep a la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat