El Joventut Handbol guanya a Polinyà i s’apropa als llocs de permanència

Els jugadors del sènior masculí celebren la victòria a Polinyà. Fotografia: Twitter Joventut Handbol

El Joventut Handbol la Llagosta va encadenar diumenge la quarta victòria. El conjunt de la nostra localitat va guanyar contra un rival directe per la permanència, el Polinyà, per 22 a 23.

L’equip de Xavier Canalejas va certificar la victòria per la mínima amb un gol quan faltaven quatre segons per acabar el compromís. Amb aquesta victòria, el sènior masculí puja fins a l’onzè lloc -quart classificat per la cua- del grup A de la Segona Catalana amb 16 punts. Els llagostencs tenen la salvació a un punt, ja que els quatre darrers classificats descendiran a Tercera Catalana, i el cinquè per la cua és el Fornells, que suma 17 punts.

Dissabte, el Joventut Handbol rebrà el el Martorell, que és antepenúltim amb 15 punts. El duel serà la Pavelló Antonio García Robledo a les 20.45 h.

Pel que fa al sènior femení, l’equip va perdre diumenge el darrer compromís de la primera fase del grup C de la Primera Catalana contra l’Ascó, per 14 a 25. L’equip de la nostra localitat ha acabat la fase regular en el penúltim lloc amb 4 punts.

Membres de l’equip màster femení amb jugadores del club. Fotografia: Twitter Joventut Handbol

El partit del sènior femení estava emmarcat dins de la jornada d’handbol femení que ha impulsat enguany el Joventut Handbol dins els actes del Dia Internacional de les Dones, que organitza l’Ajuntament amb diverses entitats. Durant el dia es van celebrar també partits d’handbol femení amb l’equip màster del club. A més, es va fer una botifarrada al migdia.

La propera competició del sènior femení serà la Copa Federació, que començarà el 25 de març contra el Pau Casals al pavelló Antonio García Robledo. La resta d’equips del grup D són Guissona, Cerdanyola, i Montgrí.

La entrada El Joventut Handbol guanya a Polinyà i s’apropa als llocs de permanència aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat