Set anys de presó per disparar contra uns menors i un adult a la Llagosta

Un veí de la Llagosta, Vicente R. R., ha estat condemnat a set anys i sis mesos de presó per disparar amb una escopeta de balins a dos menors i un adult de la nostra localitat. Segons la sentència, a la qual ha tingut accés el 08centvint, el Jutjat Penal número 1 de Granollers, considera provat que l’acusat va ser l’autor dels trets contra dos menors el dia 24 de juny de 2014 i contra un adult, el 19 de juliol de 2014. Com a conseqüència d’aquells fets, un noi de 14 anys i un home de 41 van patir ferides que van necessitar d’intervenció quirúrgica. En els dos casos, les víctimes tenen com a seqüela una cicatriu.

Les penes de presó imposades pel jutge són, en concret, tres anys per un delicte consumat de lesions contra el menor; un any i sis mesos per un delicte en grau de temptativa contra l’altre menor, a qui un dels trets li va foradar la samarreta però no li va causar cap ferida; dos anys per un delicte consumat de lesions contra l’adult i un any per tinença il·lícita d’armes. A més, Vicente R .R. ha estat condemnat a indemnitzar amb 8.000 euros el menor i amb 3.000, l’adult.

El jutge absol l’acusat d’un altre delicte perquè no ha quedat provat que disparés contra un tercer menor, que es trobava amb els altres dos, jugant al pati de l’Escola Les Planes el dia 24 de juny a les 20.30 hores. L’adult va rebre un tret el 19 de juliol a les 22 hores quan estava a la terrasa d’un bar de la plaça de Pablo Picasso.

Els Mossos d’Esquadra van fer una investigació a partir d’aquest succés, que va culminar amb el registre del domicili de Vicente R. R. a la plaça de Pablo Picasso, en el qual es van trobar diverses armes i balins, que eren del mateix calibre dels utilitzats contra les víctimes. Els Mossos d’Esquadra van confirmar que aquest veí s’havia queixat en diverses ocasions a la Policia Local de sorolls provocats pel bar situat a sota del seu habitatge i pels nens que jugaven a l’Escola Les Planes. El jutge assegura que aquest era el mòbil que va motivar els fets delictius que va cometre l’acusat.

La sentència dictada pel Jutjat Penal número 1 de Granollers pot ser recorreguda.

 

La entrada Set anys de presó per disparar contra uns menors i un adult a la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat