La Llagosta celebra un llarg cap de setmana amb actes de Sant Josep

Aquest cap de setmana se celebren a la Llagosta el gruix d’activitats de les festes patronals de Sant Josep. Aquest dissabte, la Parròquia de Sant Josep presenta a partir de les 20 h una nova activitat, una revetlla popular a la plaça d’Antoni Baqué. Mitja hora més tarda, a la mateixa plaça, Les Llagostes de l’Avern faran una demostració de foc.

Diumenge, la colla dels Volats muntaran una carpa informativa i vendran material relacionat amb la campanya que estan portant a terme a benefici de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. La carpa estarà instal·lada de 9 a 14 h a la plaça d’Antoni Baqué.

Dilluns, festiu local a la Llagosta, hi haurà un parc infantil instal»lat a la plaça d’Antoni Baqué de les 11.30 a les 14 h i de les 16.30 a les 19.30 h. Durant tota la jornada del dilluns, els matalassos i les atraccions situades al solar de l’església seran gratuïtes. Les activitats infantils es complementaran amb una jornada d’atletisme escolar que es farà a partir de les 16.30h al Parc Popular, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració del Club Esportiu Fondistes.

La darrera proposta per al dilluns serà la passejada Memorial Mateu Bartalot, Un tomb per la història de la Llagosta. Durant aquesta activitat es visitaran racons i s’explicaran anècdotes singulars de la Llagosta. El punt de trobada serà la porta de l’Ajuntament de la Llagosta, a les 17 h.

La entrada La Llagosta celebra un llarg cap de setmana amb actes de Sant Josep aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat