Creuament d’acusacions entre ICV-EUiA i l’alcalde sobre el futur de la gestió del CEM El Turó

ICV-EUiA de la Llagosta ha fet públic un comunicat en el qual assegura que l’equip de govern municipal té decidit posar en mans d’una empresa privada la gestió del Complex Esportiu Municipal El Turó. L’alcalde, Óscar Sierra, ha sortit al pas d’aquesta afirmació i ha assegurat que sembla que sigui ICV-EUiA la que vulgui privatitzar el servei. Sierra ha explicat que “el servei es mantindrà complint la Llei i, per això, estem mirant diverses fórmules”.

En el comunicat, ICV-EUiA assegura que “la dissolució de l’empresa municipal no garanteix la continuïtat del servei i posa en perill el futur dels 27 llocs de treball”. ICV-EUiA acusa el govern municipal de mentir i afirma que “els auditors van dir que no podien parlar de cap il·legalitat sinó de canvis en els criteris comptables”. En aquest sentit, l’alcalde ha explicat que, “d’acord amb Llei, només hi ha un criteri a seguir”“Els comptes de l’empresa municipal de l’anterior equip de govern estan fora de la Llei”, ha afegit Óscar Sierra.

ICV-EUiA afirma que durant el seu mandat es van injectar diners per reequilibrar els comptes de l’empresa municipal, però assegura que l’auditoria conclou que era una de les poques solucions legals que es podien adoptar. “L’informe assenyala que la gestió econòmica de l’empresa municipal va ser correcta”, segons s’indica al comunicat.

L’alcalde, Óscar Sierra, ha explicat que l’equip de govern està “molt content” amb la feina dels treballadors del CEM El Turó. Sierra ha dit que ICV-EUiA no explica res sobre les pèrdues de l’empresa municipal ni perquè no la van dissoldre, “tampoc no expliquen perquè van privatitzar la gestió de l’empresa municipal ni perquè una empresa urbanística gestiona una instal·lació esportiva”.

 

La entrada Creuament d’acusacions entre ICV-EUiA i l’alcalde sobre el futur de la gestió del CEM El Turó aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat