La Llagosta va gaudir el cap de setmana de diversos actes per les festes de Sant Josep

La ciutadania de la Llagosta va gaudir el cap de setmana de bona part de les activitats contemplades en la programació per celebrar les festes de Sant Josep. Dissabte al vespre, la Parròquia de Sant Josep va organitzar a la plaça d’Antoni Baqué una revetlla popular, que va comptar amb molta participació. Els assistents van poder gaudir de diversos plats, que es van posar a la venda a preus molt econòmics.

Les Llagostes de l’Avern van organitzar una demostració de foc també dissabte al vespre a la plaça d’Antoni Baqué. Els membres de l’entitat van fer diverses figures de foc.

Diumenge, la colla dels Volats va muntar una carpa informativa sobre la campanya que està portant a terme a benefici de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

Ahir dilluns, els infants van gaudir de diverses atraccions a la plaça d’Antoni Baqué i al solar de l’Església. A la tarda, el Parc Popular va acollir una jornada d’atletisme escolar amb la participació d’uns 160 infants. L’activitat va ser organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració del Club Esportiu Fondistes la Llagosta.

També ahir, unes 40 persones van participar en la passejada Memorial Mateu Bartalot. Un tomb per la història de la Llagosta. Durant l’activitat es van visitar diversos indrets de la nostra localitat amb explicacions de José Luis Mediavilla.

D’altra banda, diumenge, l’AMPA de l’Escola Les Planes va organitzar un torneig de futbol sala i la primera Trobada Les Planes en família. Durant la jornada es van fer activitats esportives i lúdiques. A més, hi va haver una botifarrada popular durant la qual es van recaptar 1.108,11 euros per a l’Associació Síndrome CDG Espanya.

La entrada La Llagosta va gaudir el cap de setmana de diversos actes per les festes de Sant Josep aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat