L’alcalde va mantenir ahir una nova trobada amb la ciutadania

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va mantenir ahir una nova trobada amb la ciutadania. L’acte va tenir lloc a la sala d’exposicions de Can Pelegrí amb la presència de 17 persones. Durant la tertúlia, que va durar gairebé una hora i mitja, es van tractar diversos temes. L’alcalde va explicar als assistents que aviat començaran les obres a l’entorn de la rotonda situada al costat del Pavelló Antonio García Robledo. D’aquesta forma, es millorarà la seguretat per aquella zona tant per als conductors com per als vianants.

Alguna de les assistents va agrair a l’alcalde que complís el compromís adquirit en una trobada anterior d’instal·lar aire condicionat i cortines a la sala d’exposicions de Can Pelegrí. Óscar Sierra va recordar que l’equip de govern havia fet un llistat amb les deficiències de manteniment detectades en diversos equipaments i que ja s’havia actuat al Centre Cultural, a la sala de plens de l’Ajuntament i al Casal d’Avis, entre d’altres.

Durant la trobada, també es va parlar de la presència de rates a la riera Seca i de la brutícia acumulada en camins situats a prop del nostre terme municipal, però pertanyents a les localitats de Santa Perpètua i Montcada. L’alcalde va explicar que es farà una campanya per millorar el Besòs.

Una de les assistents es va queixar de la contaminació acústica i va demanar que es redueixi la utilització de les campanes de l’Església. També es va sol·licitar que es faci difusió dels cursos gratuïts que organitza l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, a la qual pertany l’Ajuntament de la Llagosta.

Una altra de les participants al col·loqui va demanar més presència de la policia a peu al carrer. L’alcalde va explicar que ja s’estan fent patrulles a peu.

Un altre dels temes que van sorgir va ser el futur de la masia de Can Baqué. L’alcalde va recordar que rehabilitar aquest espai costaria més d’un milió d’euros i que, ara mateix, l’Ajuntament no pot fer front a aquesta inversió.

La propera trobada de l’alcalde amb la ciutadania tindrà lloc el 26 d’abril a les 17 hores al Casal d’Avis.

La entrada L’alcalde va mantenir ahir una nova trobada amb la ciutadania aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat