Antonio García guanya la lliga Asobal amb el Barça

Antonio García, a la dreta, celebra la lliga Asobal. Fotografia: FC Barcelona

Arribar i moldre. Així ha estat per a Antonio García Robledo la seva incorporació al Barça d’Handbol. El jugador llagostenc no fa ni un més que es va incorporar a la disciplina del club blaugrana i ahir es va proclamar campió de la lliga Asobal, després de guanyar el Bidasoa Irún per 39 a 25. Antonio García va fer quatre dels gols que van marcar els barcelonistes.

Xerrada sobre com treballar com a monitor/a.
Xerrada sobre com treballar com a monitor/a.

Set joves van assistir ahir a la tarda a la xerrada per informar-se sobre com treballar de monitors de lleure que van organitzar a Can Pelegrí el Servei d’Informació Juvenil i l’Oficina Jove del Vallès Oriental.

Avui comencem la roda d’entrevistes amb els portaveus municipals del mes d’abril i parlem amb Mireia Egea, de Convergència Democràtica. Egea opina sobre el projecte d’un nou ambulatori per a la Llagosta i de la situació econòmica i d’ocupació del municipi.