La Llagosta omple la plaça d’Antoni Baqué per Sant Jordi

Diada de Sant Jordi a la Llagosta.

La plaça d’Antoni Baqué, plena de gom a gom, va ser ahir l’escenari de la Diada de Sant Jordi a la Llagosta. Entitats, comerciants i les escriptores i escriptors llagostencs van ser el reclam de la festa del llibre i la rosa. Centenars de persones van omplir la plaça durant una diada on el bon temps va fer lluir més que mai questa celebració a la Llagosta.

Festa de la rosa del PSC de la Llagosta.
Festa de la rosa del PSC de la Llagosta.

Pedro Sánchez, candidat a la secretaria general del PSOE, va participar ahir a la multitudinària Festa de la Rosa organitzada ahir pel PSC de la Llagosta al Parc Popular.

41a Ballada de Gitanes de la Llagosta.
41a Ballada de Gitanes de la Llagosta.

El Grup de Ball de Gitanes va celebrar ahir al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre la 41a edició de la tradicional Ballada de Gitanes de la Llagosta.

Demà, el Servei d’Informació Juvenil celebrarà a partir de les sis de la tarda la festa del primer aniversari de la seva reobertura al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

Jorge Sabanza (C's).
Jorge Sabanza (C’s).

Avui, a la roda d’entrevistes amb els portaveus municipals del mes d’abril, parlem amb Jorge Sabanza, de Ciutadans. Sabanza dona la seva opinió sobre el projecte d’un nou ambulatori i sobre la creació d’un cens de gossos amb dades d’ADN.

El Club Deportivo la Concòrdia va empatar dissabte a dos gols contra el Club Natació Caldes. L’empat el va fer una exjugadora de la Concòrdia a falta de 23 segons per al final del partit.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.