Jornada esportiva inclusiva amb alumnes de l’escola Safa

Jornada esportiva inclusiva al CEM el Turó.

Tothom pot fer esport. Conviure amb normalitat amb persones amb diversitat funcional és el principal objectiu d’una jornada d’inclusió esportiva que aquest matí han protagonitzat els nois i les noies de 5è de Primària de l’escola Sagrada Família. Basquetbol Team Building Values, Global Basket i l’Ajuntament de la Llagosta han organitzat aquesta jornada esportiva inclusiva al Complex esportiu municipal El Turó.

El Casal d’Avis de la Llagosta acollirà demà una nova trobada del cicle de xerrades amb l’alcalde. L’activitat es desenvoluparà a partir de les cinc de la tarda.

La Biblioteca de la Llagosta participarà aquesta tarda a la trobada que s’organitza a Granollers amb l’escriptora Dolores Redondo, guanyadora de l’últim premi Planeta.

Virgínia Jimémez (ICV-EUiA).
Virgínia Jimémez (ICV-EUiA).

Avui, a la roda d’entrevistes amb els portaveus municipals del mes d’abril, parlem amb Virgínia Jiménez, d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa. Jiménez dona la seva opinió sobre el projecte d’un nou ambulatori i de la necessitat de crear treball al municipi.

L’Handbol Club Vallag es jugarà dissabte la possibilitat de pujar de forma directa a Segona Catalana en el darrer partit de lliga, que disputarà a la pista del Manyanet B.

El Joventut Handbol la Llagosta s’ha complicat la permanència després de perdre d’un gol amb el Ràpid Cornellà. Els llagostencs ja no depenen d’ells mateixos per mantenir-se a Segona Catalana.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.