Convocat el 34è Concurs de Cante Jondo de la Llagosta

Amb el mes de maig, arriba a la Llagosta una de les cites culturals més importants de l’any, el Concurs de Cante Jondo que organitza la Casa de Andalucía, que se celebrarà durant el mes de maig i la final, el dia 10 de juny.

La terapeuta Feli García va presentar ahir a la tarda a la Biblioteca de la Llagosta el seu segon llibre, ‘Cuarenta reflexiones para despertar tu autoestima’.

L’Ajuntament de la Llagosta sotmetrà a votació aquesta tarda, durant la sessió ordinària del Ple del mes d’abril, la modificació urbanística per a la construcció d’un nou ambulatori.

Presentació del llibre d'Eduardo Garzón.
Presentació del llibre d’Eduardo Garzón.

EUiA la Llagosta organitza demà un acte públic al Centre Cultural de presentació del llibre ‘Desmontando los mitos económicos de la derecha’, de l’economista Eduardo Garzón.

Óscar Sierra.
Óscar Sierra.

Avui tanca la roda d’entrevistes amb els portaveus municipals del mes d’abril l’alcalde de la Llagosta. Óscar Sierra parla del projecte del nou ambulatori i de les obres de reforma de la rotonda del poliesportiu Antonio García Robledo.

El Club Patí la Llagosta va aconseguir el cap de setmana passat tres medalles al Campionat Interclubs que es va disputar a Vilassar de Mar.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.