Tallers per a escolars sobre tinença responsable de gossos

Taller sobre tinença responsable de gossos.

Sempre que un infant s’acosta a un gos, la reacció de l’animal potser diferent i s’ha d’anar a molta cura. Per això, cal conscienciar la canalla d’anar amb compte amb els gossos i amb aquest objectiu s’estan impartint una xerrades a dues escoles de la Llagosta. L’Ajuntament ha iniciat uns tallers de tinença responsable de gossos adreçats als infants de 4t curs de Primària de les escoles Sagrada Família i Joan Maragall.

La 15a edició de la Bicicletada del Besòs va comptar diumenge amb la participació d’uns 700 ciclistes. La pedalada va ser solidària amb les persones celíaques.

Avui, a l’entrevista del mes de maig amb la portaveu de Convergència a l’Ajuntament, Mireia Egea fa un balanç positiu dels dos primers anys de mandat municipal.

L’Handbol Club Vallag haurà de remuntar, el proper dissabte, a casa, els tres gols de diferència amb el Santpedor després de perdre el primer partit de l’eliminatòria per pujar a Segona Catalana.

El Joventut Handbol la Llagosta farà entrenaments de portes obertes, entre maig i juny, per animar els infants a iniciar-se en la pràctica d’aquest esport d’equip.

Kaisan Molina, el Club Judo-Karate la Llagosta, va acabar en 5è al Campionat d’Espanya infantil de judo que es va disputar el cap de setmana passat a València.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.