Èxit de La Room a la Urban Display Campionat d’Espanya

Punky Monkees, de La Room.

L’escola de dansa La Room continua sumant bons resultats en les competicions de ball on participa. L’últim el va aconseguir aquest cap de setmana. Tres grups de La Room es van classificar en tercer lloc durant la celebració de la Urban Display Campionat d’Espanya, que es va fer a Cornellà.

El cor Vivace.

Els responsables de la Coral Miranda s’ha mostrat molt satisfeta de l’actuació que va fer dissabte el cor Vivace, del Cercle de Gràcia, al Centre Cultural de la Llagosta.

L’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona ha ampliat fins al 17 de maig el període de pagament voluntari de l’impost de vehicles a la Llagosta.

Xavier Cols (ERC).

Avui, a l’entrevista del mes de maig amb el portaveu d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament, Xavier Cols fa balanç dels dos primers anys del present mandat municipal.

El Joventut Handbol la Llagosta s’estrenarà diumenge a la Copa Federació rebent la visita, al Poliesportiu Antonio García Robledo, de l’equip B del Joventut Handbol Mataró.

L’Handbol Club Vallag farà entrenaments de portes obertes durant aquest mes i el juny per tal de trobar jugadors i jugadores d’entre 6 i 17 anys.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.