Aquest dissabte se celebra la 4a Trobada de bèsties de foc

La colla de diables Les Llagostes de l’Avern celebrarà demà dissabte la quarta edició de la Trobada de les bèsties de foc. La jornada comptarà amb la participació de l’Espurna, de la colla llagostenca; La Maru, del Mercat municipal; el Mosquit Tigre, de les Fures de Can Badó de Barcelona; el Godrac, de Mataró; el Moll Fer, dels Diables de Mollet; el Blai, dels Draconaires de Santa Coloma de Gramenet; i l’Abraxas, dels Deixebles del dimoni de la Pedra Llarga de Palau-solità i Plegamans. També hi serà present el gegant la Torradeta, de la Colla Gegantera de la Llagosta.

 

La segona preliminar del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta comptarà demà amb l’actuació de quatre cantaors i una cantaora. Les actuacions començaran a les set de la tarda a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida.

El grup Nanocosmos Teatre portarà a escena aquest cap de setmana l’obra Hombres al borde de un ataque de mujeres. Les representacions es faran dissabte i diumenge al Centre Cultural.

La Llagosta no participarà demà a la campanya Fem dissabte! L’activitat ha comptat amb molt poques inscripcions.

Avui, no els podrem oferir l’entrevista del mes de maig amb el portaveu del Partit Popular, Jaume Bonallach. L’edil del PP no ha pogut atendre la trucada dels Serveis Informatius de la Ràdio.

De l’agenda esportiva del cap de setmana destaca el partir del CD la Concòrdia a la pista del Vallirana. Les de la Llagosta necessiten puntuar per allunyar-se de la part baixa de la taula.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.