Èxit de la 4a Trobada de bèsties de foc

Trobada de bèsties de foc de la Llagosta.

Set figures van participar dissabte a la quarta edició de la Trobada de bèsties de foc de la nostra localitat. L’acte va ser organitzat per la colla de diables Les Llagostes de l’Avern.

Mostra de turisme 2017.

Avui s’obre a la planta baixa del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí la Mostra de Turisme que organitza el Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta.

Jorge Sabanza (C’s).

A la roda d’entrevistes amb els portaveus dels grups municipals avui participa el regidor Jorge Sabanza, de Ciutadans. Sabanza fa balanç dels dos primers anys del present mandat.

L’Handbol Club Vallag de la Llagosta seguirà a Tercera Catalana després d’haver estat eliminat aquest cap de setmana pel Santpedor en la fase d’ascens a Segona.

Les jugadores del Club Deportivo la Concòrdia tenen a tocar la permanència després d’empatar aquest cap de setmana (2-2) en la visita que va fer l’equip a la pista del Vallirana.

El Futbol Sala Unión Llagostense ha acabat aquest cap de setmana amb victòria i com a líder la fase regular de lliga. El conjunt disputarà ara la final a quatre pel títol de campió.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.