Creix el nivell dels participants del Concurs de Cante Jondo

El nivell és alt, més que el d’altres anys. Així ho asseguren els responsables de la Casa de Andalucía a l’hora de fer balanç de les dues primeres preliminars que s’han fet fins ara del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. Dissabte es va celebrar, a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida, la segona preliminar del concurs.

‘Hombres al borde de un ataque de mujeres’ (Nanocosmos Teatre).

Nanocosmos Teatre va omplir aquest cap de setmana el Centre Cultural de la Llagosta durant les dues representacions de l’obra ‘Hombres al borde de un ataque de mujeres’.

La Biblioteca de la Llagosta organitza demà, a partir de les quatre de la tarda, a Can Pelegrí, una xerrada per commemorar el Dia mundial de la Hipertensió.

Unes cinquanta persones de la Llagosta participaran demà a l’acte de clausura de l’edició d’enguany del cicle de passejades per a la gent gran, que es farà a Granollers.

Virgínia Jiménez (ICV-EUiA).

Avui participa a la roda d’entrevistes amb els portaveus dels grups municipals la regidora Virgínia Jiménez, d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa. Jiménez fa balanç dels dos primers anys del present mandat.

El Club Esportiu la Llagosta ha finalitzat la temporada en tercer lloc al grup vuit de la Quarta Catalana i s’ha quedat a quatre punts de poder jugar la promoció d’ascens.

El Club Deportivo Viejas Glorias va finalitzar dissabte la lliga amb una victòria davant la Molletense. Els llagostencs pujaran a la Quarta Divisió de Veterans Vallès-Maresme.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.