El Casal d’Avis dona 551 euros a Rems

Acte de donació a Rems, al Casal d'Avis.

La col·laboració i la solidaritat caracteritzen el tarannà habitual de moltes associacions i entitats llagostenques. Ahir es va escenificar un altre gest en aquest sentit. El taller de manualitats del Casal d’Avis va donar 551 euros a l’associació de voluntariat Rems, que els destinarà a pal·liar les necessitats de famílies llagostenques.

Cloenda del cicle de passejades, a Granollers.

Unes 50 persones de la Llagosta han participat avui a l’acte de cloenda de l’edició d’enguany del cicle de passejades per a la gent gran, que s’ha fet a Granollers.

Conchi Jiménez (PSC).

Avui participa a la roda d’entrevistes amb els portaveus dels grups municipals la regidora Conchi Jiménez, del Partit dels Socialistes. Jiménez fa balanç dels dos primers anys del present mandat.

El Joventut Handbol la Llagosta ha perdut el primer partit de la Copa Federació contra el Joventut Handbol Mataró B i ho té molt complicat per passar a la següent fase.

Podi d’Ariadna Calvo (2), a Palau.

Ariadna Calvo, del Club Patí la Llagosta, va aconseguir el cap de setmana passat un podi durant el trofeu que es va disputar a Palau-Solità i Plegamans.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.