Demà dissabte, 3a Cursa de Gegants al carrer de l’Estació

Cursa de Gegants de 2015.

Ja tenim a sobre un altre cap de setmana de primavera a la Llagosta farcit de propostes culturals i esportives. I entre totes, destaca la tercera edició de la Cursa de Gegants. La Colla Gegantera de la Llagosta celebrarà demà a la tarda, al carrer de l’Estació, la Cursa de Gegants, que comptarà amb la participació de set colles.

El Centre Cultural acollirà diumenge a partir de les set de la tarda un espectacle de monòlegs. La recaptació de taquilla es destinarà a donar suport a la família del jove Sergio Mármol.

L’associació Rociera de la Llagosta celebrarà durant tot el cap de setmana la festa de la Cruz de Mayo. Els actes es desenvoluparan al local de l’entitat, al carrer de Girona.

Demà dissabte es diputarà a partir de les set de la tarda la tercera preliminar del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida.

Arlechino Estudio, l’escola de cant sorgida del grup de teatre TELL, posarà en escena demà a les vuit de la tarda al Centre Cultural l’espectacle ‘Tu cara me suena’.

La companyia Un conte al sac representarà demà dissabte, a partir de les dotze del migdia, a la Biblioteca de la Llagosta, l’espectacle infantil ‘Us diré un secret molt fi’.

El Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà el primer partit de la final a quatre dels dies 3 i 4 de juny contra el Montsant Sala Cinc. L’altra semifinal enfrontarà el Dante amb el Tiana.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.