Minut de silenci a la Llagosta contra l’atemptat de Manchester

Una trentena de persones han participat aquest migdia al minut de silenci convocat per l’Ajuntament de la Llagosta com a mostra de rebuig de l’atemptat d’ahir a la ciutat de Manchester.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una xerrada amb els alumnes de quart curs d’ESO de l’escola Balmes.

 

 

 

L’acte en suport de Sergio Mármol que va tenir lloc diumenge a la Llagosta va servir per recaptar 600 euros per ajudar el jove en la recuperació de la seva salut.

L’associació Rociera de la Llagosta ha fet un balanç positiu del desenvolupament dels actes que va organitzar durant el cap de setmana per celebrar la Cruz de Mayo.

Sergi Pons i Juan Carlos Cerrudo, del Club Judo – Karate la Llagosta, han quedat subcampions al Trofeu Ibèric de kates en parella que es va disputar aquest cap de setmana a Portugal.

El sènior femení del Joventut Handbol s’ha classificat per a les semifinals de la Copa Federació, que disputarà contra el Sant Cugat amb el partit de tornada a la Llagosta.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.