Iván Beas deixa la banqueta del CD la Concòrdia

Cap de setmana clau a la Nacional Catalana. A Tiana s’hi juga la Final a Quatre i el FS Unión Llagostense té el cartell de favorit. Dissabte jugarà la semifinal contra el Montsant Sala5; i diumenge, l’equip, vol lluitar pel títol contra Dante o Tiana. Avui, entrevistem al president Javier Castañeda.

Hi ha canvis a la Concòrdia. Com a mínim un adéu confirmat: l’entrenador Iván Beas ha decidit no renovar i no continuarà la propera temporada a la Concòrdia. El tècnic marxa amb els deures fets de la salvació. Ens explica els motius de la seva decisió.

I demà dissabte, jornada per les arts orientals al Centre Cultural. En parlem amb l’Escola Okinawa Team de la Llagosta.

Repassem l’agenda i destaquem la prèvia de sènior femení del Joventut Hándbol.

Escolta el programa La Jugada, dilluns i divendres a les 20.30 h.