El Ple municipal debat aquesta tarda el pressupost de 2017

Avui, a les 19.30 h, es reuneix el Ple de l’Ajuntament de la Llagosta per sotmetre a votació la proposta de pressupost municipal d’aquest any. L’equip de govern municipal presentarà una proposta de pressupost que puja a 11,3 milions d’euros, on destaca el capítol d’inversons, uns 564.000 euros.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la Llagosta la Festa de l’Esport amb diferents activitats que s’han dut a terme a les instal·lacions esportives i al carrer.

 

 

El cantaor gadità Pablo Coronilla Padilla es va proclamar guanyador, dissabte, del 34è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta.

L’Agrupación de Jubilados y Pensionistes de la Llagosta va homenatjar dissabte tres persones sòcies de l’entitat que tenen més de 95 anys.

El jugador llagostenc d’Handbol Antonio García Robledo es va proclamar ahir campió de la Copa del Rei amb el Barça. Aquest ha estat el seu últim partit com a blaugrana.

El conjunt juvenil femení del Joventut Handbol la Llagosta s’ha proclamat campió de la Copa Federació de Primera Catalana, mentre que el sènior femení ha estat subcampió.

En la disputa del Top-4, aquest cap de setmana passat al Complex esportiu municipal El Turó, l’infantil masculí del Joventut Handbol la Llagosta ha estat segon i el cadet femení, tercer.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.