Jornada de bàsquet inclusiu al CEM El Turó

Aprendre a conviure amb persones que tenen capacitats diferents ha estat aquest matí l’objectiu principal d’una activitat relacionada amb el bàsquet i els escolars de la Llagosta que s’ha dut a terme al Complex Esportiu municipal El Turó. Els alumnes de sisè curs de Primària de l’escola Joan Maragall i de cinquè de Les Planes han participat aquest matí en una activitat de bàsquet inclusiu.

Una quinzena d’escriptores del taller de narrativa de la Biblioteca de la Llagosta van participar ahir en la sortida literària que es desenvolupar a les Rambles de Barcelona.

Un total de 26 alumnes de l’institut Marina fan durant aquests dies les proves de selectivitat a la Universitat Autònoma de Barcelona, que es troba a Bellaterra.

El Fórum de Debate Llagostense va organitzar dissabte passat un acte commemoratiu del quarantè aniversari de les primeres eleccions democràtiques després de la mort de Franco.

sdr

Avui, a la roda d’entrevistes amb els portaveus municipals del mes de juny, el republicà Xavier Cols parla del pressupost municipal i de la proposta de referèndum per l’1 d’octubre.

Paula Román, de la Llagosta i patinadora del Club Patinatge Artístic de Ripollet, s’ha classificat per participar al Campionat de Catalunya aleví.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.