Doblet de podis del Joventut Handbol a la Copa Federació

Doblet de podis del Joventut Handbol la Llagosta a la Copa Federació a Banyoles. Avui a l’estudi de Ràdio la Llagosta entrevistem alguns dels seus protagonistes. A més, parlem també del top-4, que va organitzar el club al Complex Esportiu El Turó, amb un altre doblet de podis.

En futbol sala, demà dissabte l’equip juvenil de fa 25 anys del Futbol Sala Iniciativa rebrà un homenatge pel campionat de la Copa d’Espanya. Un acte organitzat pel Fútbol Sala Unión Llagostense, que farà també el final de temporada.

I pel que fa a les Escoles d’Iniciació Esportives de la Llagosta, obren inscripcions d’un torneig de futbol sala, demà dissabte fan el triangular de bàsquet i aquests dies ofereixen sessions d’entrenament gratuïtes de voleibol i bàsquet durant el juny.

La Jugada, dilluns i divendres a les 20.30 h.