Les Llagostes de l’Avern cremaran la foguera de Sant Joan

El recinte firal acollirà novament la foguera de Sant Joan a la nostra localitat. La colla de diables Les Llagostes de l’Avern s’encarregaran de portar la Flama del Canigó i encendre el foc.

 

 

 

 

 

 

La situació d’altes temperatures i de sequera fa que aquest any s’hagin d’extremar les mesures de precaució a l’hora de fer servir elements pirotècnics. Protecció Civil ha activitat el pla PROCICAT, per calor, i l’INFOCAT per risc d’incendis.

 

 

 

 

 

 

 

L’Ajuntament de la Llagosta ha publicat un especial informatiu sobre els dos primers anys de mandat. La publicació recull algunes de les accions realitzades durant aquest temps.

 

 

 

 

L’agrupació local d’Esquerra Republicana de Catalunya va reivindicar ahir la diversitat sexual durant una xerrada que va tenir lloc al Centre Cultural. L’acte va servir per commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI.

 

 

 

 

 

Coincidint amb el cobrament de la paga extra d’estiu, els Mossos d’Esquadra han posat en marxa una nova campanya per evitar que les persones grans siguin objecte de robatoris quan vagin als bancs a treure diners.

 

 

 

 

L’entitat Veus de Dona celebrarà diumenge el festival de fi de curs de dans oriental i fusió. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.