L’HC Vallag i el Joventut Handbol tenen nou entrenador

Ja coneixem els dos nous entrenadors dels sèniors masculins del Vallag i joventut Handbol. I tots dos clubs han apostat per promocionar a gent de la casa. Al Vallag, Pedro Iglesias ha marxat per motius personals i el seu relleu és el seu germà, Javi Iglesias, que ja havia estat entrenador de l’equip fa temporades.

I del Joventut Hándbol, el nou tècnic és Marc Puig, que fins aquesta temporada havia dirigit els equips cadets i infantils masculins, i ara agafa el relleu de Xavier Canalejas, que se centra en la tasca amb el femení i la direcció esportiva.

També, fem prèvia, de la segona edició del Trofeu del Club Patí la Llagosta i de les 24 Hores del Torneig Mecmán del Futbol Sala Unión Llagostense.

Aquest és l’ultim programa de lq quarta temporada, tornem el setembre.

Escolta el programa 251: