S’estrena una aplicació de mòbil amb tota la Festa Major

L’Ajuntament de la Llagosta estrena aquest any una nova aplicació de telèfon mòbil per tal que la ciutadania tingui al seu abast tota la programació i tota informació respecte a la Festa Major de 2017.

Ja està ha obert el període d’inscripcions per participar en el concurs per escollir la pubilleta i l’hereu de la nostra localitat d’aquest 2017. D’altra banda, Avui es posen a la venda els tiquets per al Corre-taques de Festa Major organitzat pel Grup la Feria.

Les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta tornen aquest dilluns a l’activitat. Un any més, el Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure, ofereix, amb la col·laboració de l’Ajuntament, diferents modalitats esportives.

El Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure també ha posat en marxa el seu Casal Multiepostiu. Pel que fa al Joventut Handbol la Llagosta, organitza durant aquests dies el seu casal a l’Escola SAFA.