Ràdio la Llagosta estrena la temporada 2017-2018

Ràdio la Llagosta amplia l’oferta informativa amb la programació de la temporada 2017-2018, que ha començat a emetre’s avui dilluns, 25 de setembre. La principal novetat de la nova programació són les connexions, a les hores en punt, amb els butlletins informatius de Catalunya Informació. Tot i això, els butlletins horaris d’informació local dels Serveis Informatius de Ràdio la Llagosta es mantenen, però s’emeten als dos quarts; cinc pel matí, de dos quarts de nou a dos quarts d’una, i tres per la tarda, de dos quarts de sis a dos quarts de vuit.

Així, per completar l’oferta informativa de Ràdio la Llagosta, pal de paller de la programació d’aquesta temporada, la graella es completa amb el programa d’informació esportiva La Jugada, els dilluns i divendres a dos quarts de nou del vespre, i l’informatiu local Contrapunt, a dos quarts de dues i a les vuit de la tarda. Totes les notícies també es poden trobar a la pàgina web radiolallagosta.cat i als perfils de l’emissora municipal a les xarxes socials Twitter i Facebook. Des de la pàgina web també es pot escoltar la ràdio en directe i els podcats dels diferents programes de l’emissora municipal.

Ràdio la Llagosta manté en antena aquesta temporada el veterà programa Cien éxitos de siempre, de dilluns a divendres, de tres a cinc de la tarda i de deu a dotze de la nit. La programació de la temporada 2017-2018 es completa amb la franja d’espais dirigits per col·laboradors, entre dos quarts de nou del vespre i les deu de la nit.

En aquesta franja es poden sentir Arte y Duende, els dilluns; En la pecera de Eva i El Club del country, els dimarts; La hora del artista, els dimecres; VIPS, els dijous; i El lado oscuro, els divendres. El protagonisme del cap de setmana és per a l’espai de flamenc Arte y Duende, els dissabtes a les deu del matí i les nou del vespre, i per l’incombustible espai La veu sardanista, els diumenges a les deu del mati.