Tercera jornada d’inclusió esportiva al CEM El Turó

Aquest matí s’ha desenvolupat una nova jornada d’inclusió esportiva al Complex esportiu municipal El Turó. Els alumnes de 6è curs de Primària de l’escola Gilpe han practicat bàsquet amb persones amb mobilitat reduïda.

L’Oficina municipal d’Informació al Consumidor de la Llagosta ha posat en funcionament un nou servei d’assessorament jurídic gratuït adreçat a les persones afectades per les clàusules bancàries abusives.

Diumenge tindrà lloc a la Llagosta la tercera edició de la Caminada contra el càncer de mama. Precisament avui s’escau el Dia Mundial contra aquesta malaltia.

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert una convocatòria laboral urgent per contractar temporalment una persona per fer tasques d’administratiu. Les sol·licituds es poden presentar fins al 8 de novembre a l’OAC.

Jorge Sabanza, regidor i de Ciutadans a l’Ajuntament, parla avui, a l’entrevista de la roda de portaveus del mes d’octubre, de la situació política actual que es viu a Catalunya i Espanya.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.