Aquest dissabte, Fira de Tardor a la Llagosta

L’Associació de Comerciants i Serveis organitza demà la primera Fira de Tardor de la Llagosta, amb nombroses activitats i on dinou comerços i quatre restaurants exposaran els seus productes.

 

 

 

 

 

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha estat aquesta setmana Brussel·les per conèixer els mecanismes i les fórmules per sol·licitar ajuts i subvencions de la Unió Europea.

La perruqueria llagostenca El Barber del Vallès organitza diumenge, al passeig del Pintor Sert, la primera jornada d’una competició de barbers, en col·laboració amb dues perruqueries mes de Barcelona.

La Casa de Andalucía de la Llagosta organitza demà el primer intercanvi Cultural d’aquesta tardor. L’activitat es desenvoluparà a partir de les set de la tarda al Centre Cultural.

L’Agrupació Sardanista de la Llagosta celebrarà diumenge una ballada, a partir de les dotze del migdia a la plaça d’Antoni Baqué, amb l’actuació de la cobla Jovenívola de Sabadell.

Eva Miguel, regidora d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa, parla avui, a l’entrevista de la roda de portaveus del mes d’octubre, de la situació política actual que es viu a Catalunya.

El Club Deportivo la Concòrdia visitarà demà dissabte la pista del encara imbatut Femisport Palau, que és el segon classificat de la Segona Divisió estatal de futbol sala femení.

El Club Esportiu la Llagosta rep diumenge, a partir de les dotze del migdia al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert, la visita del Masnou, en partit de lliga del grup sis de la Quarta Catalana.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.