El reciclatge de residus va crèixer fins al 26% l’any 2016

La recollida selectiva es va incrementar notablement a la Llagosta durant l’any 2016 respecte a l’any anterior. Tot i que es van generar més escombraries, la taxa de recollida selectiva va passar de gairebé un 21% fins a un 26%.

Tot i aquest augment en el reciclatge de deixalles, la Llagosta es troba lluny dels objectius marcats per la Unió Europea, que demana que l’any 2020 s’arribi al 50% de recollida selectiva.

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta es reunirà a les set d’aquesta tarda per debatre dues modificacions pressupostàries i una moció presentada pel grup d’Esquerra Republicana de Catalunya.

La moció demana l’alliberament dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, empresonats des del 16 d’octubre passat.

L’Oficina municipal d’Atenció a la Ciutadania de la Llagosta ha tramitat des del mes de març 160 certificats digitals idCAT, que permeten fer tràmits electrònics amb diferents administracions i organismes.

L’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta va sumar dissabte passat dotze podis en el campionat de Catalunya de judo benjamí i aleví, que es va disputar al pavelló Llars Mundet de Barcelona.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.