El Ple rebutja la moció d’ERC per l’alliberament dels ‘Jordis’

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va rebutjar ahir la moció presentada per Esquerra Republicana que demanava l’alliberament dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural. A favor de la moció van votar, a més d’Esquerra, el PDECat i Iniciativa per Catalunya – Esquerra Unida i Alternativa i en contra el PSC, Ciutadans i el Partit Popular.

Aquest cap de setmana continua a la nostra localitat la celebració de la Castanyada. Als tallers i altres activitats d’aquesta tarda a la plaça d’Antoni Baqué, se sumen la Saltanyada que farà demà la colla dels Saltats i el taller de la Biblioteca,

El Cementiri municipal de la Llagosta tindrà des de demà i fins dimecres un horari especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants. El dimecres 1 de novembre, funcionarà un servei de bus gratuït.

Amics de la Cultura presentaran demà dissabte les seves noves creacions teatrals. El grup representarà tres petites peces al Centre Cultural a partir de dos quarts de set de la tarda.

De l’agenda esportiva del cap de setmana destaca el partit del Club Deportivo la Concòrdia, que rebrà aquest dissabte al Castelló. Per la seva part, el primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense s’enfrontarà al Betània Patmos de Barcelona.