La plaça d’Antoni Baqué va acollir ahir una concentració en protesta per l’empresonament de consellers cessats

Una cinquantena de persones es van concentrar ahir a la tarda, a la plaça d’Antoni Baqué per donar suport als consellers cessats del Govern de la Generalitat per als que l’Audiència Nacional ha decretat l’ingrès a presó. L’acte va ser convocat per l’agrupació local de l’Assemblea Nacional Catalana.

L’Institut Marina de la Llagosta ha estat seleccionat per participar en un altre projecte en el marc de l’Erasmus +. Es tracta del tercer projecte europeu que té en marxa actualment el centre llagostenc.

L’Antic Centre Cultural del carrer de la Florida acollirà demà, a partir de les dotze, un Scape Room preparat per la colla dels Saltats. Els organitzadors encara tenen places lliures.

El Parc Popular acollirà diumenge la quinzena edició del Concurs i exposició caní de la Llagosta. L’activitat començarà a les deu del matí amb les inscripcions dels gossos participants.

La Carpa, espai cultural, acollirà aquest diumenge dues representacions del musical La Familia Adams. El adults que van participar aquest estiu al curs intensiu de teatre escenificaran aquesta obra que barreja humor i música.

L’escola Okinawa Team celebrarà demà dissabte la tercera edició del seu festival. L’esdeveniment serveix per donar a conèixer totes les disciplines que treballa l’alumnat de l’entitat al llarg de l’any.

De l’agenda esportiva del cap de setmana destaca el parti que disputarà a Tiana el primer equip del Club Deportivo la Concòrdia. Les de la Llagosta intentaran sumar la segona victòria de la temporada.