Avui han començat els treballs de poda de l’arbrat urbà

Avui han començat els treballs de poda de l’arbrat urbà de la Llagosta. Com altres anys, l’actuació s’ha iniciat al passeig del Pintor Sert. Enguany, es tractaran un total de 984 arbres, 71 més que l’any passat.

 

 

 

 

 

Uns 40 gossos van participar ahir a la 15a edició del Concurs i exposició canina de la Llagosta. L’activitat es va desenvolupar al Parc Popular durant tot el matí.

Unes 80 persones es van tornar a concentrar divendres a la tarda davant l’Ajuntament per demanar la llibertat dels polítics sobiranistes empresonats per l’Audiència Nacional. L’acte va ser convocat per l’agrupació local de l’Assemblea Nacional Catalana.

Els veïns i les veïnes de la Llagosta poden consultar el cens electoral a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania per poder votar als comicis al Parlament de Catalunya del 21 de desembre. El període de consulta finalitza divendres d’aquesta setmana.

L’Ajuntament de la Llagosta manté oberta la convocatòria per contractar temporalment una persona per fer tasques d’administratiu. El termini per presentar sol·licituds finalitza aquest dimecres.

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte a la pista del Tiana (1-4). Els llagostencs ocupen ara la cinquena posició a la classificació.

La pista del Complex esportiu municipal el Turó s’adequarà per a la pràctica del voleibol. Aquests treballs provocaran que el pavelló estigui demà tancat i que no es pugui fer cap activitat esportiva a la pista durant tota la jornada.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.