Conchi Jiménez, a la candidatura del PSC pel 21D

La regidora d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de la Llagosta, Conchi Jiménez, formarà part de la candidatura que presentarà el Partit dels Socialistes a les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el 21 de desembre.

L’Ajuntament de la Llagosta oferirà dos tallers formatius a les entitats locals, un sobre com cercar noves formes de finançament econòmic i un altre sobre com dissenyar i redactar projectes.

Demà a la tarda tindrà lloc al Centre Cultural Can Pelegrí la segona sessió del taller de valors que organitza l’Ajuntament de la Llagosta amb motiu del Dia internacional dels Drets de la Infància.

Avui, a la roda d’entrevistes amb els portaveus municipals, el regidor d’Esquerrra Republicana, Xavier Cols, parla sobre actualitat política i reclama que a la Llagosta es faci un homenatge al president Companys.

El Club Deportivo la Concòrdia va imposar-se amb claredat dissabte al Sant Vicente – Hércules per tres gols a set, en partit de lliga de la segona Divisió estatal de futbol sala femení.

El Fútbol Sala Unión Llagostense va aconseguir dissabte la primera victòria de la temporada a casa davant la seva afició, després d’imposar-se per vuit gols a dos al Futsal Dante.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.