Tot a punt per al Zumba Gegant solidari 2017

La Colla Gegantera de la Llagosta ja ho té tot enllestit per celebrar diumenge el Zumba Gegant solidari 2017. L’activitat es desenvoluparà durant el matí a la plaça de la Sardana.

 

 

 

L’índex hipotecari IRPH i les clàusules terra van ser els temes destacats de la xerrada que va organitzar ahir, al Centre Cultural, l’Oificina municipal d’Informació al Consumidor de la Llagosta.

Des d’aquesta tarda i fins diumenge se celebrarà al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre una Fira Medieval, amb paradetes de productes artesanals i diferents activitats.

La Casa de Andalucía de la Llagosta organitzarà demà a la tarda, al Centre Cultural, un nou intercanvi cultural, amb la participació de la Casa de Andalucía de Santa Perpètua i del Centro Andaluz Nueva Carteya, de Terrassa.

El Banc de Sang de l’Hospital de la Vall d’Hebron farà dilluns a la tarda, a l’escola Gilpe, a l’avinguda el Primer de Maig, la quarta captació de sang d’aquest any a la Llagosta.

Avui, a la roda d’entrevistes amb els portaveus municipals, Conchi Jiménez, regidora del Partit dels Socialistes, parla sobre la situació política actual i de com combatre la violència masclista.

El Joventut Handbol la Llagosta farà demà a partir de dos quarts de vuit del vespre, al Complex esportiu municipal El Turó, la presentació oficial dels seus equips per a aquesta temporada.

El Club Esportiu la Llagosta també presentarà oficialment els seus diferents equips aquest cap de setmana. L’acte tindrà lloc diumenge, a partir de les quatre de la tarda, al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.