Xavier Cols (ERC) defensa la via unilateral d’independència

El regidor del grup municipal d’Esquerra Republicana l’Ajuntament de la Llagosta Xavier Cols defensa la declaració unilateral d’independència, però no descarta la possibilitat d’establir diàleg amb l’Estat espanyol. Durant l’entrevista del mes de desembre als portaveus municipals, Cols reclama que es voti, el proper 21 de desembre, a les forces sobiranistes que han impulsat el procès d’independència.

Catalunya en Comú – Podem organitzarà demà al Centre Cultural un acte polític a la Llagosta amb la presència d’Aina Vidal, diputada al Congrés, i del candidat número 13, Marc Verneda.

Aquest vespre, coincidint avui amb la celebració del dia de Santa Llúcia, es procedirà a l’encesa dels llums de Nadal a la Llagosta.

Deu comerços i entitats s’han inscrit per participar al Concurs de Pessebres 2017 de la Llagosta. El Jurat farà públic el veredicte el dia 19 de desembre.

La Unión Musical la Flamenca va omplir dissabte el Centre Cultural de la Llagosta durant la quarta edició del festival solidari Zambomba Flamenca, a benefici de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

El Club Deportivo la Concòrdia es desplaçarà el proper cap de setmana a la pista del Vallirana amb l’objectiu de mantenir-se com l’únic equip invicte del grup 2 de la Segona Divisió estatal de futbol sala femení.

El Club Patí la Llagosta va aconseguir divendres passat tres podis durant la vuitena edició del Trofeu Internacional d’Arenys de Mar.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.