Jaume Bonallach (PP) aboga per recuperar la convivència

El regidor del grup municipal del Partit Popular l’Ajuntament de la Llagosta Jaume Bonallach considera que l’experiència de govern de la seva formació seria molt positiva per Catalunya.Durant l’entrevista del mes de desembre als portaveus municipals, Bonallach confia que després de les eleccions del 21 de desembre es recuperi la convivència entre la ciutadania i entre els partits.

L’Ajuntament de la Llagosta contractarà sis persones en el marc d’un nou pla d’ocupació finançat per la Generalitat. Les persones interessades s’han d’adreçar a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Mollet del Vallès.

Les biblioteques municipals de la nostra comarca han posat en marxa una campanya per promoure el carnet d’usuari. La Biblioteca de la Llagosta s’ha sumat a aquesta iniciativa que es durà a terme durant aquestes dies de Nadal.

El projecte Viu la Riera organitza dissabte al matí una nova trobada ciutadana sobre l’entorn fluvial de la riera de Caldes. L’acte es farà a la seu del Consorci Besòs-Tordera, a Granollers.

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà dissabte a la pista de l’Alta Segarra. Els llagostencs ocupen la quarta posició a la lliga, mentre que el seu rival és antepenúltim.