Óscar Sierra (PSC), cal solucionar els problemes de la gent

L’alcalde de l’Ajuntament de la Llagosta, el socialista Óscar Sierra, considera que el seu és l‘únic partit que no vol revenges i que no està fent una campanya d’odi.Durant l’entrevista del mes de desembre als portaveus municipals, Sierra ha dit que Miquel Iceta és el candidat que vol solucionar el problemes reals de la gent.

El Partit dels Socialista de Catalunya al Vallès Oriental tanca aquesta tarda la campanya electoral a la Llagosta. L’acte es farà al Centre Cultural a les 19.30 h.

Ahir a la tarda es va inaugurar la pista de gel sintètic de la Llagosta. La instal·lació, promoguda per l’associació de comerciants, estarà oberta fins diumenge.

Avui es el darrer dia per inscriure’s a la sortida cultural que organitza la Biblioteca per veure El perro de l’hortelano. La sortida es farà al Teatre Nacional de Catalunya el 7 de gener.

El Futbol Sala Unión Llagostense va caure el passat cap de setmana a la pista de l’Alta Segarra per 4 a 3. Els de la nostra localitat ocupen ara la cinquena posició a la lliga.

El Club Esportiu la Llagosta va perdre el darrer partit de l’any per 1 a 3 contra l’Alella 2013. Per la seva part, el Viejas Glorias va golejar per 9 a 1 al Real Coloma.