Site icon Ràdio la Llagosta

Més de 9.500 persones del nostre municipi tenen dret a votar demà

Demà se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya. Més de 9.500 veïns i veïnes de la nostra localitat podran exercir el seu dret a vot des de les 9 h fins a les 20 h.

La sala de Plens serà l’escenari aquesta tarda de la presentació del llibre Barricadas de papel y tinta. Una obra col·lectiva amb relats curts d’autors i autores de la Llagosta.

Els ajuntaments de la Llagosta, Caldes de Montbui, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans han signat un conveni per iniciar accions de millora de la riera de Caldes. Una de les propostes és crear el Dia de la Riera.

La floristeria De flor en flor ha estat la guanyadora del Concurs de pessebres organitzat per l’Ajuntament. El certamen ha comptat amb deu participants.
El femení del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar el cap de setmana passat a l’Ascò-Móra i ja es el quart classificat. Per la seva part, el masculí va perdre davant el Sants,

El Vallag va sumar la passada jornada la setena derrota consecutiva de la temporada. Els de la nostra localitat van perdre no més d’un gol a la pista del Torró d’Agramunt.

Exit mobile version