Site icon Ràdio la Llagosta

Els col·legis electorals tanquen amb normalitat a la Llagosta

La jornada electoral es desenvolupa amb total normalitat a la Llagosta. Tots els col·legis tanquen amb normalitat a les 20 h.

Un grup de veïns i veïnes de la Llagosta van presentar ahir el seu llibre Barricadas de papel y tinta. L’obra és un recull de relats curts que tenen la Llagosta com a escenari.

Aquest divendres tindrà lloc la dissetena Ràdio Marató solidària que organitza aquesta emissora. La tradicional recollida de joguines es farà durant tot el matí a l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Demà hi haurà dues activitats més del programa de Nadal. L’Esplai Dijoc organitza tallers nadalencs i la Biblioteca un concert de nadales amb l’Escola de Música.

La pista de gel que ha instal·lat l’Associació de Comerciants estarà una setmana més a la plaça d’Antoni Baqué. Del 25 al 30 de desembre es podrà patinar en horari de matí i tarda.

L’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta va aplegar més 200 infants durant la celebració del Campionat de Nadal. L’activitat va tenir lloc diumenge al Turó.

Exit mobile version