L’olímpic Carles Castillejo, a la Cursa Els 10 de la Llagosta

L’olímpic maratonià Carles Castillejo participarà a la 31a edició de la Cursa Popular els 10 de la Llagosta. La cursa popular se celebrarà el 15 d’abril i l’Ajuntament de la Llagosta ja ha obert les inscripcions. Avui fem l’entrevista amb el regidor d’Esports, Jordi Jiménez.

El Club Esportiu la Llagosta comença diumenge la segona volta de la Quarta Catalana. Els llagostencs estan a 10 punts de la promoció d’ascens i l’objectiu de lluitar per pujar de categoria s’ha complicat. Parlem de les possibilitats amb el tècnic Elifaz Garcia.

I fem l’agenda dels partits del cap de setmana i destaquem a Sònia Blanco, del CD la Concòrdia, que disputa amb Catalunya la fase prèvia del Campionat d’Espanya.

La Jugada, dilluns i divendres a les 20.30 h amb José Luis Rodríguez Beltrán.