La Llagosta surt a la plaça per reivindicar el 8 de març

• Desenes de persones s’han concentrat aquest migdia a la plaça d’Antoni Baqué per reivindicar la igualtat entre dones i homes. L’Ajuntament de la Llagosta dona suport a la vaga de dues hores convocada per diferents entitats feministes, partits polítics i sindicats amb motiu del Dia internacional de les Dones.

• Ahir es va commemorar amb un acte institucional a Can Pelegrí el Dia de les Dones i també el desè aniversari del Centre d’Informació i Recursos per a Dones.

• Ràdio la Llagosta se suma avui a les reivindicacions del 8 de Març amb una campanya de falques que han estat elaborades per l’alumnat de l’institut Marina i amb la col·laboració de l’entitat Veus de Dona.

• L’escola pública Joan Maragall de la Llagosta farà demà una jornada de portes obertes perquè les famílies que ho vulguin puguin visitar aquest centre educatiu.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.