La campanya Junts per l’ELA lliura més de 1.300 euros

• Les entitats llagostenques que van impulsar a l’octubre la campanya Junts per l’ELA (La Murga, la Llagosta + Activa i El Pícaro Teatre) han lliurat els 1.300 euros recaptats a l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Raúl Moreno, diputat al Parlament de Catalunya pel Partit dels Socialistes de Catalunya, va explicar ahir a la Llagosta el plans de la seva formació política per garantir el sistema de pensions.

Patricia Castro, militant feminista i youtuber, va criticar ahir el paper dels mitjans de comunicació en la lluita per la igualtat durant una xerrada organitzada per ICV, EUiA i Podemos la Llagosta.

L’escola concertada Gilpe organitzarà demà, a dos quarts de nou del matí i a un quart de quatre de la tarda, una jornada de portes obertes per poder visitar aquest centre educatiu.

El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar dissabte el seu primer partit a la Copa Federació davant del Torró d’Agramunt (29-23) mentre que el sènior masculí va perdre en partit de lliga contra el Sant Llorenç – Sant Feliu B (26-22).