La Jugada celebra 300 programes a Ràdio la Llagosta

La Jugada, programa d’esports de Ràdio la Llagosta dels dilluns i divendres a les 20.30 h celebra aquest dilluns 300 programes. El primer programa va tenir lloc el 10 de gener de 2014 i des d’aleshores ha sumat fins a quatre temporades en antena amb informació epsortiva local. El programa està format al control tècnic per José Francisco Artacho i als micròfons José Luis Rodríguez Beltrán.

El Club Deportivo la Concòrdia segueix amb la bona trajectòria de la temporada i encadena la quarta victòria després d’imposar-se per 1 a 4 contra el Castelló. Entrevistem el tècnic de l’equip blavet, Javier Ruiz.

El llagostenc Albert Caballero assoleix el setè lloc a l’Europeu màster d’atletisme en el s5 km de cros. El campionat continental va tenir lloc la setmana passada a Madrid i Caballero no es va perdre aquesta cita.

També fem resultats i classificacions de la jornada.