Es constitueixen per primer cop a la Llagosta les Joventuts d’ERC

• L’agrupació local de les Joventuts d’Esquerra Republicana a la Llagosta es van constituir divendres passat durant una assemblea que va tenir lloc al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. L’executiva de les Joventuts d’Esquerra a la Llagosta està formada per Anna Sánchez, que és la portaveu del col·lectiu, i per Carlos Llorà, Naiara Padrós i Laura Safont.

 

 

 

• Un total de 23 obres han estat presentades al primer Concurs de microrelats i poesia de Sant Jordi que organitzen conjuntament el col·lectiu local Resistència Literària i la Biblioteca de la Llagosta. El jurat del concurs avaluarà durant aquesta setmana les obres presentades i farà públic el seu veredicte el dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, a les sis de la tarda a la plaça d’Antoni Baqué.

• El campió del món llagostenc Antonio García Robledo ha anunciat que a partir de la propera temporada tornarà a defensar la samarreta del Balonmano Granollers, club en el qual es va formar com a professional.

• El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar dissabte passat per un ajustat marcador de tres gols a dos al conjunt del Sant Vicente Hércules, que es troba a la part baixa de la classificació de la Segona Divisió estatal de futbol sala femení.