Cols: “El govern local no ha fet els deures amb l’aigua”

Entrevista amb Xavier Cols, regidor i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de la Llagosta. Cols, que forma part de l’oposició, afirma que “l’equip de govern no ha fet els deures pel que fa al futur de la gestió del servei municipal d’aigua” davant la darrera aprovació d’una nova pròrroga de la seva concessió a l’empresa Sorea.

El regidor d’Esquerra Republicana també explica que els endarreriments que deu la Generalitat pel finançament de la guarderia municipal, prop de mig milió d’euros, s’han de pagar a l’Ajuntament. Xavier Cols afegeix que respecte al pla de viabilitat per garantir el funcionament del Complex esportiu municipal El Turó, el seu grup polític està d’acord en la gestió pública d’aquest equipament.