Tot a punt per a la cursa popular Els 10 de la Llagosta

• Uns 400 corredors participaran diumenge en la trenta-unena edició de la cursa popular Els 10 de la Llagosta. La sortida tindrà lloc a les 10 del matí al carrer de l’Estació, davant l’escola d’adults.

• L’atleta Carles Castillejo, que diumenge correrà la cursa popular de la Llagosta, protagonitzarà demà a les sis una xerrada oberta a tota la ciutadania que es farà a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

 

 

• Esquerra Unida i Alternativa, Podemos la Llagosta i Iniciativa van reivindicar ahir el republicanisme com a sistema polític coincidint amb el 87è aniversari de la proclamació de la segona República espanyola.

• El Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental ha ajornat fins a principis de juny per culpa de la pluja la trobada del alumnes dels cursos de català que demà s’havia de fer a la Llagosta.

• Avui, a l’entrevista amb el portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs), Jorge Sabanza afirma que “amb un cens d’ADN dels gossos la Llagosta seria un poble més net”.

• El Club Deportivo la Concòrdia jugarà aquest cap de setmana a la pista del Sabadell una nova jornada del campionat de lliga de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.